Millaiset kiintymyssuhteet ja vuorovaikutusmallit syntyvät lapsille, joiden kehitykseen liittyy erilaisia riskitekijöitä kuten autisminkirjon häiriö, hylkäyskokemus tai vanhemman sensitiivisyyden puute? Entä millaisia ristiriitoja syntyy perheissä, joissa kulttuuriset normit eivät tunnusta laiminlyönnin tai pahoinpitelyn vaikutuksia mielenterveyteen?
Millaisia suuntaviivoja löydämme arviointiin ja kuntoutukseen näiden riskilasten kohdalla?
Kahden päivän koulutusseminaarissa sukellamme syvälle mm. näihin kysymyksiin Natalia Phleskovan johdolla. Natalialla on laaja-alaista kokemusta lasten mielenterveydestä niin kouluttajan, tutkijan kuin käytännön työnkin parissa. Koulutuksessa paneudutaan eri riskiryhmissä olevien lasten vuorovaikutukseen vanhempiensa kanssa mm. videoklippien avulla havainnoiden niin tyypillistä kuin
häiriintynyttäkin kehitystä.
Natalia Pleshkovan koulutus on harvinaislaatuinen tilaisuus päästä nauttimaan alansa huippuasiantuntijan laaja-alaisesta akateemisesta ja kliinisestä kokemuksesta. Koulutus syventää teoriatiedon ja videoesimerkkien avulla ymmärrystämme riskilasten vuorovaikutusmallien kehittymisestä, ilmiasusta ja tunnistamisesta. Saamme työkaluja omaan arkiseen asiakastyöhömme: perheiden kohtaamiseen, lapsiasiakkaidemme vuorovaikutusmallien havainnoimiseen, arvioimiseen ja kuntoutukseen sekä vanhempainohjaukseen. Koulutus antaa näkökulmia myös kliinisestä työssä jatkuvasti kasvavien ilmiöiden, kuten autismikirjon häiriöiden ja monikulttuurisuuden tuomiin kysymyksiin.
Seminaari ja käytetty materiaali on englanninkielistä.
Missä? Karjalatalolla osoitteessa Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki
Milloin? 7.–8.2.2025
Hinta? jäsenille 320 e / muille 370 e (hinta sis. koulutuksen, aamukahvin ja lounaan)
Ilmoittautuminen sähköpostitse info@dialputu.com viimeistään 12.1.2024. Ilmoittautumisajan puitteissa peruutus mahdollinen, ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista perimme 50 % koulutusmaksun.
Natalia Pleshkova, PhD, on kiintymyssuhdetutkija ja kouluttaja. Hän on toiminut Pietarin yliopiston psykologian professorina sekä vierailevana luennoitsijana Vilnan, Tukholman ja Helsingin yliopistossa, jossa hän tälläkin hetkellä opettaa. Pleshkova on työskennellyt myös kliinikkona ohjaus- ja terapiatyössä sekä tehnyt yhteistyötä järjestöjen kanssa. Lue lisää kouluttajasta täältä: https://www.storgi-studio.com/blank-1
Lämpimästi tervetuloa mukaan syventämään ymmärrystä kiintymyssuhteista!